Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H MicroProse ανακοίνωσε τα Operation: Harsh Doorstop και Warfare 1944 fps games (trailers)

Η MicroProse ανακοίνωσε εδώ και μέρες την επιστροφή της και πλέον έχουμε και τα πρώτα δείγματα γραφής, αφού αποκάλυψε δύο νέα fps games, τα Operation: Harsh Doorstop και Warfare 1944. To Operation: Harsh Doorstop περιγράφεται ως ένα δωρεάν community project απαλλαγμένο από micro-transactions, paid downloadable περιεχόμενο και loot boxes. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα στο ανατολικό Αφγανιστάν και εξιστορεί την κόντρα ανάμεσα στις σοβιετικές και νατοϊκές δυνάμεις το καλοκαίρι του 1991.



Από την άλλη, το Warfare 1944 είναι ένα tactical shooter βασισμένο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα εμφανιστεί στο Steam σε μορφή Early Access στις 7 Ιουλίου. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη δράση του, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*